Putti Plutti Pott

Kjøp billett
lør. 16. nov.13:00 - 14:50*Store sal Kjøp
lør. 16. nov.15:30 - 17:20*Store sal Kjøp
lør. 16. nov.18:00 - 19:50*Store sal Kjøp
Vis flere tidspunkt
søn. 17. nov.13:00 - 14:50*Store sal Kjøp
søn. 17. nov.15:30 - 17:20*Store sal Kjøp
Pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen/Barn385 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Barn under ett år

Pause

Det er pause i arrangementet

Gavekort

Det var engang en liten nisse som het Putti Plutti Pott – Putti etter oldefaren sin og Plutti etter tippoldefaren sin – og Pott til etternavn. Men det som var så ekstra gøyalt med lille Putti Plutti Pott er bestefaren hans, for det er selveste Julenissen. Og nå skal du få høre hvordan Putti Plutti Pott kom til å treffePetter og lille Caroline, som er ganske alminnelige menneskebarn sånn som du, og hvordan hele Nisseland ble satt på hodet – og det bare var i stuen var det trygt og godt, og det knitret og smalt festlig i et stort bål i peisen. Petter og Caroline hadde hjulpet mor med å bake sirupsnipper, og nå satt de nokså mette og fornøyde rundt det rosemalte flygelet og hørte på onkel Per, som spilte og sang og fortalte et forunderlig juleeventyr – om en fantastisk reise over alle blåner.

– Vil du være med? – sa Onkel Per. – Ja, svarte barna, det vil vi mer enn gjerne.- Så heng på med meg, sa Onkel Per. Og så sang han: «Vil du være med så heng på med meg, juleeventyret venter på deg. Vi drar...»

Så, slik begynner altså juleeventyret. Like etter dukker Putti Plutti Pott opp midt i Onkel Pers stue, og vi får være med Onkel Per, Putti, Petter og lille Caroline på en spennende, gøyal og opplevelsesrik reise til Nisseland. Mer skal vi ikke røpe her. Du kan oppleve hele juleeventyret på juleforestillingene som spilles over hele landet før jul. På scenen spiller, synger og danser 30-40 lokale barn som Putti Plutti Pott, Petter og lille Caroline, store og små nisser og steppende reinsdyr - sammen med voksne profesjonelle skuespillere og dansere.

Ekstern arrangør: Troll Production AS

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.