BIG Nightmare Music med Igudesman & Joo

Trondheim Symfoniorkester & Opera

Kjøp billett
tor. 26. mars19:30Store sal Kjøp

Priser:

Voksen500 ,-
Honnør480 ,-
Student380 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Musikalsk humor

Aleksey Igudesman, fiolin og Hyung-ki Joo, klaver , er en ellevill duo som har tatt verden med storm med sin forfriskende og uhøytidelige lek med musikk. Med sitt unike show blander de komedie, klassisk musikk og populærkultur. Når de slår seg sammen med TSO i BIG Nightmare Music er det duket for både musikalske mareritt og latterbølger. Her er sjansen til å oppleve to topp musikere som byr på seg selv, og som med sin særegne musikalske humor vil få deg til å se på symfoniorkesteret på en helt ny måte!

Ekstern arrangør: Trondheim Symfoniorkester & Opera

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.