Olavshallen | Mia Törnblom - Klart du kan!

Mia Törnblom

Klart du kan!

Utsolgt/venteliste
man. 12. okt. 19:00 Lille sal Utsolgt

Priser:

Voksen 555 ,-

Praktisk info

Trygg handel

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger

Hvor vil du sitte?

Gavekort

Vi jobber på spreng med å flytte arrangement som er berørt av koronasituasjonen. Du finner oppdatert informasjon på Facebook-event og på forsiden av Olavshallen.no. Vi kontakter deg så snart vi har fått ny dato. Du trenger ikke å ta kontakt med oss. Kjøpte billetter benyttes alltid på ny, oppsatt dato.

Etter en lang og suksessfull turné i hele Sverige, kommer Mia Törnblom med sitt helt nye foredrag til Norge og Trondheim. La deg inspirere av Mias kraftfulle metoder og verktøy, og finn motivasjonen til å investere i deg selv og din egen utvikling. Inspirasjonsforedraget setter betydningen av sterk selvledelse, medfølelse og tillit i fokus på en helt ny og øyeåpnende måte.

Ved hjelp av mye humor, generøsitet og konkrete eksempler vil Mia vise deg hvordan du blir trygg på deg selv. Og hvordan du kan overbevise, gjøre et positivt inntrykk, ta plass og alt annet som er viktig for at du skal nå ut med det fantastiske du har å tilby.

Mia Törnblom er en unik formidler og en fantastisk inspirerende foredragsholder med en helt særegen stil. Hun er opptatt av at personlig utvikling skal være gøy og bruker derfor mye humor, kroppsspråk og selvironi i foredragene sine.

Det er bare å forberede seg på et underholdende foredrag med mange latterutbrudd og gjenkjennende aha-opplevelser!

------------------------------------------------------------------------------------------

Maria Suzanne «Mia» Törnblom er en svensk ledelsecoach, foredragsholder, forfatter og tidligere programleder på svensk radio og TV. Mia er en av Skandinavias fremste ledelsecoacher. Hun leder alt i fra de høyeste sjefer til fotballspillere og skuespillere, så vel som mindre grupper. Som forfatter har hun solgt over en million bøker. På merittlisten står også prisen som årets foredragsholder i Sverige og årets motivator i Norge.

Ekstern arrangør: Atikko AS

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.