Cirkus Blunck

Øivind Blunck

Få ledige
fre. 7. feb.19:00 - 20:30*Store sal Få ledige
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen600 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Det er 50 eventyrlige år siden hele Norges Øivind Blunck debuterte på Det Norske Teatret i«Spelemann på taket», riktig nok i en stumrolle oppe på taket. Deretter bar det rett ut i den store dramatikken hvor han i sin første talerolle faktisk spilte mopedist. Nærmere 40 roller ble det før Blunck for fullt gikk over til show-og revybransjen.

Siden den gang har han gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk, enten det har vært i forvekslingskomedier som «Den spanske flue», store musikalersom «Cats» eller «Les Miserables», humoristiske krumspring med Prima Vera, i gnistrende samspill med Hege Schøyen eller som usikker politietterforsker i «Olsenbanden». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk og den evige tenåringshelten Reidar?

Nå oppsummerer han sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr Øivind Blunck på et storartet show.

Øivind Blunck er en av vår tids aller største entertainere, og sies å være bedre enn noensinne! Kapellmester er «Beat for Beat»-legenden Trond Nagell Dahl, mens Runar Borge har regi.

Ekstern arrangør: Aller Live AS

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.