Syltynn, topptrent & dønn ærlig

med Rigmor Galtung

Kjøp billett
lør. 8. feb.19:00Lille sal Kjøp

Priser:

Voksen495 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Rigmor Galtung er 50 år i år og dette feires med en humoristisk forestilling. Når man fyller 50 er det tid for en oppsummering, - og spesielt i forhold til de kvinnene som har inspirert - og fulgt henne gjennom 30 år, fra første dag på Stand- Up scenen til i dag hvor imitasjon er en del av hverdagen. Forestillingen, «Syltynn, topptrent....og dønn ærlig» handler om livsløgner, erkjennelser, glede og sorg.

Det «bor» nemlig veldig mange inne i hennes hode, der noen er mer framtredende. Gro Harlem Brundtland står i særstilling der, og Wenche Myhre var den første som «flyttet inn». Siden har en helg haug med folk fulgt etter... Alle disse menneskene og figurene har vært med på å prege hvem Rigmor er. Det hun nå har funnet ut, er at alle egentlig er deler og fragmenter av hvem hun er, Rigmor.

Først og fremst er allikevel dette er forestilling om å ha levd et halvt århundre,- en 50 års feiring av det å være menneske, på godt og vondt...og at det ikke nødvendigvis er så farlig å bli eldre!

Bak scenen har Rigmor fått med seg et stjernelag av hjelpere. Blant annet skribent Elisatbeth Botterli fra «Nytt på Nytt» på NRK1, på regi Pia Foorebally, film/redigering Mona Moe og musikk Jon Rørmark. Gled dere!!

Ekstern arrangør: Mikrofonen

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.