12 gode råd

fra to menn med lav utdanning - 2020

Kjøp billett
lør. 5. des.19:00 - 20:20*Store sal Kjøp
lør. 5. des.21:30Store sal Kjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen600 ,-
Gruppe495 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

NB! 5.12.2020

I standupshowet 12 gode råd – fra to menn med lav utdanning utgjør Bård og Atle for aller første gang et tospann på scenen. Sannsynligvis ærligere, antagelig frekkere og muligens morsommere enn noen gang.

Fra alle kanter strømmer det på med råd om hvordan du bør leve livet ditt. Men de beste rådene får du selvfølgelig fra dem som gir flest. Og ingen gir flere råd enn menn med lav utdanning. Begge komikerne kan skryte på seg videregående skole og førerkort klasse B. Atle kan i tillegg skilte med truckførerbevis og kjentmannsprøve fra Lillehammer. Dette kan jo ikke bli annet enn rasende festlig?!

Regi: Thomas Giertsen

Ekstern arrangør: Thalia Teater og Feelgood&Istage

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.