Olavshallen | Heine Totland & Gisle Børge Styve - FLYTTET - konsert…

Heine Totland & Gisle Børge Styve

FLYTTET - konsert flyttet til 3.10.

Kjøp billett
lør. 3. okt. 18:30 Lille sal Kjøp

Priser:

Voksen 500 ,-

Praktisk info

Trygg handel

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger

Hvor vil du sitte?

Gavekort

"MUSIKK FOLKENS!" ER FLYTTET TIL LØRDAG 3. OKTOBER

Trønderne får nå en ny mulighet til å få med seg Heine Totland og Gisle Børge Styve sitt show "Musikk folkens!" som de spilte for fullt hus i Olavshallen i høst.

Heine og Gisle Børge har klart å etablere noe helt spesielt. Uten egentlig å ha gjort noe særlig mer sammen enn å spille mange konserter, har de etablert et stadig større og svært trofast publikum. Til sammen har de to noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistret, og vestlendingene gleder seg over hverandre og sitt publikum.

“Musikk folkens!” starter der deres forrige forestilling sluttet. Dere får høre nye livsglade og humoristiske, men også ektefølte versjoner av sanger vi alle kjenner. «Musikk folkens!» er en musikalsk humorforestilling av høy kvalitet. Styve & Totland briljerer med sin musikalitet og evne til å få frem en god latter i møte med publikum. Denne gangen utvides også det musikalske bildet/uttrykket i betydelig grad. Gisle Børge har gått til anskaffelse av ny mandolin,et praktfullt orgel, et Hammond B3 fra 1959, med krakk og pedaler! Du kan glede deg, nå blir det Musikk folkens! - igjen.

Gisle Børge og Heine kom sammen ved en slags tilfeldighet i en episode av Beat For Beat i 1999. De gjorde en fantastisk versjon av klassikeren «He Ain´t Heavy», og den har seinere blitt ett av de mest populære klippene fra programmet på YouTube. Etter dette begynte de fra tid til annen å opptre sammen. I 2006 bestemte de seg for å lage et helt konsertprogram og begynne å gjøre offentlige konserter. Billettsalget var påfallende godt, og siden har de aldri sett seg tilbake. I 2014 satte de sammen en forestilling på sin egen måte - «Musikk e komme for å bli» - der de nok en gang forente sin musikalitet, humor, grenseløse energi og ren skjær glede. «Musikk e komme for å bli» ble en stor suksess og solgte over 60 000 billetter, i Bergen, Oslo og på turne over hele landet.

Heine Totland – er en fremragende entertainer. Han var i sin tid med å starte «Gli Scapoli», har hatt hovedroller i musikaler som Mamma Mia, Buddy Holly The Musical, Chess, Les Miserables og Jesus Christ Superstar. Han har gitt ut to soloalbum og har også hatt flere oppdrag med symfoniorkestre. Siden 2011 har han også vært programleder i programserien «Det norske måltid» på TV2, sammen med Arne Hjeltnes. Han turnerer også jevnlig med bandet sitt Heine Totland´s Rock & Roll Circus.

Gisle Børge Styve er for de fleste kjent som en av de to pianistene i programserien Beat for Beat på NRK, som etter tretten år har blitt en av tidenes største norske programsuksesser. Mange vet at han er en aldeles framifrå pianist, men alle er ikke like klar over at han også synger svært bra, og at han har et stort komisk talent. Gisle Børge har også et eget band, Gisle Børge Styve Trio. De har gitt ut to album, og GB er også komponist og tekstforfatter på en del av sangene.

Ekstern arrangør: 929 Produksjon AS/Stageway Teater

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.