Nordic Tenors

"Viva la Musica"

Kjøp billett
søn. 29. mars19:00Store sal Kjøp

Priser:

Voksen450 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Det blir en kveld spekket med musikalske høydepunkter og mye humor. “Viva la Musica» er et spansk uttrykk, og betyr “lenge leve musikken». Musikk har vært underholdning og terapi for oss mennesker gjennom tusenvis av år. Nordic Tenors sprudler av sang og musikkglede, og erklærer sin kjærlighet til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til musikalske høydepunkter fra pop- og visesjangeren. Deres nydelige stemmer har gitt mange gåsehud og uforglemmelige øyeblikk. De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som for sine flotte stemmer. Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlige humor som vil gi lattermusklene god trim!

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

Ekstern arrangør: Nordic Moments AS

Relaterte forestillinger

 • Klassisk|Stand-Up|Revy|Jul|Rock|Familie/Barn|Gratis

  Ekstra

  les mer Gratis

  Meld deg på vår julekalender!

 • Jul|Familie/Barn|Pop

  "No e DDE Jul Igjen!"

 • Klassisk|Jul|Pop

  Jul med Odd Nordstoga

  og Det Norske Kammerorkester

 • Jul|Pop

  An American Holiday

  With Adam Douglas

 • Klassisk|Jul

  Christmas with Nordic Tenors

 • Klassisk

  Adresseavisen og TSO's

  Nyttårskonsert

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.