Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet

Kjøp billett
lør. 4. apr.19:00Store sal Kjøp

Priser:

Voksen595 ,-
Student500 ,-
Gruppe565 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Skåber, Schøyen og Cess marsjerer sin seiersgang tilbake til Trondheim!

”Tre elefanter i rommet” har blitt en av de aller største suksessene som har vært på Latter i Oslo og suksessen har fortsatt på turné. Både publikum og presse elsker denne energibomben av en forestilling, hvor tre av landets aller morsomste får gjøre det de kan aller best. Og nå er det nærmere 100.000 mennesker som har fått med seg denne forestillingen.

Som tittelen avslører spinner showet rundt uttrykket elefanten i rommet – det alle vet men ingen snakker om. I løpet av kvelden tar damene for seg elefanter i ulike farger og fasonger, enten de dukker opp som slektninger rundt bordet i en bryllupsmiddag, russelåtartister, et ærlig blandakor eller litt for strenge kriterier til drømmemannen.

Se frem til en hysterisk morsom kveld i Olavshallen når selveste Linn Skåber, Hege Schøyen og Cess kommer marsjerende tilbake med et fullt band i ryggen!

Ekstern arrangør: Stand up Norge AS

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.