Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet

Forestillingen blir flyttet til 17.09.21

Flyttet

Denne forestillingen lar seg dessverre ikke gjennomføre med restriksjoner om antall publikum på maks 200. Vi jobber på spreng for å finne en ny dato i 2021. Kjøpte billetter gjelder på ny dato. Vi holder deg oppdatert og sender mail og SMS når vi har funnet ny dato. Takk for din tålmodighet!

Skåber, Schøyen og Cess er tilbake i Trondheim, marsjerende taktfast i sin seiersgang med "Tre elefanter i rommet"!

”Tre elefanter i rommet” har blitt en av de aller største suksessene som har vært på Latter i Oslo og suksessen har fortsatt på turné. Både publikum og presse elsker denne energibomben av en forestilling, hvor tre av landets aller morsomste får gjøre det de kan aller best. Og nå er det nærmere 100.000 mennesker som har fått med seg denne forestillingen.

Som tittelen avslører spinner showet rundt uttrykket elefanten i rommet – det alle vet men ingen snakker om. I løpet av kvelden tar damene for seg elefanter i ulike farger og fasonger, enten de dukker opp som slektninger rundt bordet i en bryllupsmiddag, russelåtartister, et ærlig blandakor eller litt for strenge kriterier til drømmemannen.

Se frem til en hysterisk morsom kveld i Olavshallen når selveste Linn Skåber, Hege Schøyen og Cess kommer marsjerende tilbake med et fullt band i ryggen!

Ekstern arrangør: Stand up Norge AS

Relaterte forestillinger

 • Stand-Up

  Vrangforestilling

  Forestillingen blir gjennomført på dato

 • Stand-Up

  Ekstra

  les mer Flyttet

  Harm & Hegseth World Tour

  Forestillingen er flyttet til 27. mars 2021

 • Stand-Up

  Ekstra

  les mer

  LATTER LIVE - på turné!

 • Stand-Up

  Truls Svendsen

  Fra Æ til Å - 2020

 • Stand-Up

  12 gode råd

  fra to menn med lav utdanning - 2020

 • Stand-Up

  Ekstra

  les mer

  Sigrid Bonde Tusvik

  Heks on the beach