Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet

Flyttet fra 17. september

Kjøp billett

Vi er glade for å ha funnet ny dato til denne forestillingen! Vi kjører to tidspunkt for å være sikker på at alle som kjøpte billett i 2020 får plass. Du skal nå ha fått e-post om hvilket tidspunkt du skal møte på. Passer ikke ny dato ber vi deg om å sende e-post til billett@olavshallen.no innen 26. september. Det er noen billetter for salg kl 21.30

Skåber, Schøyen og Cess er tilbake i Trondheim, marsjerende taktfast i sin seiersgang med "Tre elefanter i rommet"!

”Tre elefanter i rommet” har blitt en av de aller største suksessene som har vært på Latter i Oslo og suksessen har fortsatt på turné. Både publikum og presse elsker denne energibomben av en forestilling, hvor tre av landets aller morsomste får gjøre det de kan aller best. Og nå er det nærmere 100.000 mennesker som har fått med seg denne forestillingen.

Som tittelen avslører spinner showet rundt uttrykket elefanten i rommet – det alle vet men ingen snakker om. I løpet av kvelden tar damene for seg elefanter i ulike farger og fasonger, enten de dukker opp som slektninger rundt bordet i en bryllupsmiddag, russelåtartister, et ærlig blandakor eller litt for strenge kriterier til drømmemannen.

Se frem til en hysterisk morsom kveld i Olavshallen når selveste Linn Skåber, Hege Schøyen og Cess kommer marsjerende tilbake med et fullt band i ryggen!

Ekstern arrangør: Stand up Norge AS

Relaterte forestillinger

 • Stand-Up

  Ekstra

  les mer

  Dagfinn Lyngbø

  "Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars"

 • Stand-Up

  Tore Sagen gjør standup

 • Stand-Up

  Truls Svendsen - Fra Æ til Å

  Fra Æ til Å

 • Stand-Up

  Ekstra

  les mer

  Dora Thorhallsdottir

  Overganger

 • Stand-Up

  Ekstra

  les mer

  Da var det oss

  Nils-Ingar Aadne

 • Stand-Up

  Ørjan Burøe

  Store gutter gråter ikke