Olavshallen | SIE GUBBA 25 år - Jubileumsturne

SIE GUBBA 25 år

Jubileumsturne

Kjøp billett
lør. 17. okt. 20:30 - 22:00* Store sal Kjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen 590 ,-

Praktisk info

Trygg handel

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger

Hvor vil du sitte?

Gavekort

SIE GUBBA feirer 25-årsjubileum i 2020!

Countryrockerne fra trøndelag har i 25 år vært et av landets travleste festband. De har spilt i hver ei bygd, tettsted eller by over hele landet. Gitt ut 12 plater, flere singler, deltatt i MGP samt innehatt 1.plassen på VG-lista med hele 3 ulike album. I 2020 blir de svært synlige for det Norske folk gjennom release av ny musikk, samtidig som bandet skal ut på en stor landsdekkende jubileumsturne.

Med sin kombinasjon av folkelige, trønderske tekster, drivende felespill og allsang-refreng fra start til slutt gjør dette SIE GUBBA til en solid underholdnings-maskin som lager kjempestemning hvor de enn opptrer!

Ekstern arrangør: UT EVENTS AS

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.