Spårtsklubben LIVE

Få ledige
fre. 21. feb.20:00Store sal Få ledige

Priser:

Voksen350 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Gavekort

Hennes kommer årets julegave til trønderen som har alt.

Vi i Spårtsklubben hadde det så fint i Trondheim forrige gjeng på vi prøve igjen. Fredag 21. februar skal vi fylle Olavshallen med galskap og glede. Programleder Jon Martin Henriksen tar med seg sine beste venner til Olavs by for å bringe galskapen til scenen nok og gjeng. Mads Hansen, Erik Follestad og Ida Fladen er klare som egg. Er du? Ta med deg vennene dine på vinterens butikk eventyr. - Det er ikke noe eventyr, sier Erik Follestad i en kort kommentar.

Aldersgrense 18 år!

Ekstern arrangør: Spårtsklubben, VGTV

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.