Gratulerer med Jahn

Hele Norges Jahn Teigen er 70 år

Kjøp billett

Vi jobber på spreng med å flytte arrangement som er berørt av koronasituasjonen. Du finner oppdatert informasjon på Facebook-event og på forsiden av Olavshallen.no. Vi kontakter deg så snart vi har fått ny dato. Du trenger ikke å ta kontakt med oss. Kjøpte billetter benyttes alltid på ny, oppsatt dato.

Mil etter mil, Den vakreste som fins, Min første kjærlighet, Voodoo, Svenskefaen, Slå ring, Adieu, Bli bra igjen, Optimist - Jahn Teigens låter har alle et forhold til, og i anledning hans 70-årsdag ble suksessforestillingen ”Gratulerer med Jahn” spilt for fulle hus i Oseberg Kulturhus i Tønsberg i fjor sommer. Nå skal den ut på en liten eksklusiv vårturné til utvalgte steder i Norge, og vi er så heldige at Olavshallen er ett av disse.

Den kritikerroste forestillingen gjør et dypdykk i Jahn Teigens musikalske univers, fra tiden med Popol Vuh/Popul Ace, til Prima Vera, gjennom Melodi Grand Prix, og tar for seg alle hitene som hele Norge elsker – og kan utenat. Stjernelaget Lise Karlsnes, Atle Pettersen, Gaute Ormåsen (som erstatter Knut Anders Sørum) og Thomas Felberg gjør noen fantastiske og uforglemmelige tolkninger av låtene. 5’ere og 6’ere ble trillet på terningene, og publikum kvitterte med stående ovasjoner under store deler av forestillingen i Tønsberg.

Med seg på scenen har gjengen noen av landets beste musikere. David Fjelde (Kapellmester/bass), Kjell Harald Litangen (gitar), Ole Morten Sommer (trommer) og Lars Støvland (piano). Bli med i det største allsang-koret som noen gang har vært i byen! Dere trenger ikke øve, disse låtene kan dere!

Ekstern arrangør: Trond & Trond as

Relaterte forestillinger

 • Jul|Pop

  Kurt Nilsen julekonsert

  Special guest Christel Alsos

 • Jul|Pop

  Ekstra

  les mer

  Him te jul - Vidar Johnsen

 • Jul|Pop

  Adam Douglas

  An american Holiday

 • Pop

  Ekstra

  les mer

  Afzelius Night med gjesteartister

 • Pop

  Woodstock The '69 Experience

 • Rock|Pop

  Judy Collins & Jonas Fjeld

  Winter Stories