Foredrag med Dag Otto Lauritzen

Alt er mulig!

Utsolgt/venteliste

Har du billett fra tidligere avlyst/flyttet forestilling benytter du samme billett på ny, oppsatt dato.

"Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid", sier Dag Otto Lauritzen. Syklisten, mosjonisten, danseløven og Mesternes mester kan hjelpe deg med litt ekstra motivasjon og inspirasjon i en travel hverdag!

Uansett hvilket forhold du har til sykling, kan et foredrag med Dag Otto Lauritzen lære deg mye om hvordan du setter deg mål, konsentrerer deg, og finner vilje og motivasjon til å gjennomføre. Bli med i Olavshallen på en inspirerende kveld uten like, fylt med fantastiske historier fra sykkeleventyret. Her er det høyt energinivå og godt humør som gjelder!

Dag Otto Lauritzen skrev sitt navn inn i norsk sykkelsports historie med gullskrift da han som første nordmann vant en etappe i verdens hardeste og mest prestisjefylte etapperitt – Tour de France. Seieren kom bare sju år etter at Dag Otto nesten mistet det ene benet i en fallskjermulykke.

Dag Ottos kamp for å komme på bena igjen resulterte i en rekordrask sykkelkarrière. I løpet av bare fire år ble han norsk mester, to ganger nordisk mester og bronsevinner i OL i Los Angeles. Siden kom både etappeseier i Tour de France, seier i verdenscupritt og etapperittet Tour de Trump i USA.

I “Alt er mulig!” får du fantastisk påfyll av motivasjon til mestring og å møte motgang!

Ekstern arrangør: Atikko AS

Relaterte forestillinger

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer

  Hvem er du?

  Foredrag med Peder Kjøs

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer

  Insektenes planet

  Foredrag med Anne Sverdrup Thygeson

 • Foredrag

  "Lev mens du lever"

  Ingvard Wilhelmsen i samtale med Klaus Sonstad

 • Foredrag

  Sårbar og supersterk!

  Avlyst - flyttet til 31.08.21

 • Foredrag

  Sårbar og supersterk!

  Foredrag med Mia Törnblom

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer

  Villmarksforedrag med Monsen og Mattis