Foredrag med Dag Otto Lauritzen

Alt er mulig!

Kjøp billett
man. 20. apr.19:00 - 21:00*Lille sal Kjøp
Pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen550 ,-
Honnør495 ,-
Student495 ,-
Gruppe495 ,-

Praktisk info

Tilgjengelighet

Trygg handel

Gruppebestillinger

Pause

Det er pause i arrangementet

Gavekort

Trenger du litt ekstra motivasjon og inspirasjon i en travel hverdag? Syklisten, mosjonisten, danseløven og Mesternes mester, Dag Otto Lauritzen, kan hjelpe deg! - Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto.

Uansett hvilket forhold du har til sykling, kan et foredrag med Dag Otto Lauritzen lære deg mye om hvordan du setter deg mål, konsentrerer deg, og finner vilje og motivasjon til å gjennomføre. Bli med på en inspirerende kveld uten like, fylt med fantastiske historier fra sykkeleventyret. Her er det høyt energinivå og godt humør som gjelder!

Dag Otto Lauritzen skrev sitt navn inn i norsk sykkelsports historie med gullskrift da han som første nordmann vant en etappe i verdens hardeste og mest prestisjefylte etapperitt – Tour de France. Seieren kom bare sju år etter at Dag Otto nesten mistet det ene benet i en fallskjermulykke.

Dag Ottos kamp for å komme på bena igjen resulterte i en rekordrask sykkelkarrière. I løpet av bare fire år ble han norsk mester, to ganger nordisk mester og bronsevinner i OL i Los Angeles. Siden kom både etappeseier i Tour de France, seier i verdenscupritt og etapperittet Tour de Trump i USA.

I “Alt er mulig!” får du fantastisk påfyll av motivasjon til mestring og å møte motgang!

Ekstern arrangør: Atikko AS

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.