Judy Collins & Jonas Fjeld

Winter Stories

Kjøp billett

Judy Collins og Jonas Fjeld kommer til Olavshallen med sin kritikerroste konsert Winter Stories. Albumet Winter Stories tok 1. plass på bluegrass-listen til Billboard like før jul, et album som har høstet strålende kritikker i USA så vel som her hjemme. Dette blir en kveld med stemningsfulle og følelsesladede låter fra en sjelden samling musikere.

Winter Stories er en samling av klassiske låter, nye melodier og små overraskelser, ispedd nydelige duetter og Judys imponerende harmonisang. «Jeg er beæret over å jobbe med denne gjengen. Vi har mye beundring og kjærlighet for hverandre, og vi har hatt det veldig fint i studio sammen» forteller Collins.

Selv om folkemusikken har sitt utspring regionalt, er det ingen tvil om at folkemusikken resonnerer universalt. «Jeg visste at Jonas ville passe meg bra» sier Judy, «Vi snakket samme språk med en gang vi kom i studio.» Imellom øvingene fortalte de historier og utvekslet erfaringer, som jo er en stor del av folketradisjonen.

Judy Collins og Jonas Fjeld tar med seg Winter Stories på en internasjonal turné, og kommer til Trondheim og Olavshallen for å fortelle historier og dele av sine erfaringer.

Velkommen!

Ekstern arrangør: Stageway Talent AS

Relaterte forestillinger

 • Jul|Pop

  Kurt Nilsen julekonsert

  Special guest Christel Alsos

 • Jul|Pop

  Ekstra

  les mer

  Him te jul - Vidar Johnsen

 • Jul|Pop

  Adam Douglas

  An american Holiday

 • Pop

  Ekstra

  les mer

  Afzelius Night med gjesteartister

 • Pop

  Gratulerer med Jahn

  Hele Norges Jahn Teigen er 70 år

 • Pop

  Woodstock The '69 Experience