Olavshallen | Apa & rockemysteriet - En morsom familieforestilling

Apa & rockemysteriet

En morsom familieforestilling

Kjøp billett
søn. 6. sep. 12.00 - 13.10* Store sal Kjøp
søn. 6. sep. 16.00 - 17.10* Store sal Kjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen/Barn 295 ,-
Familiebill. (4 pers. +) 245 ,-

Praktisk info

Trygg handel

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Gavekort

Apa og de andre vennene gjør seg klare til konsert i byen, men for at den skal bli best mulig må de selvfølgelig ha audition for alle som har lyst å være med. Apa er superklar for å opptre med den nye gitaren sin, men hva skjer når den plutselig forsvinner? Vi får følge Apa i en spennende og litt klønete etterforskning. Hva kommer Jumpi til å velge som sin opptreden på konserten, blir det trylling eller sjonglering? Og hvem vet, kanskje får vi være med på å slukke en helt «ekte» brann?

Apa & Co er klar for nye eventyr og i denne forestillingen får du møte enda flere av de kjente figurene fra Vennebyen. Utenom Apa, Ted og Elfie tar vi med oss både Bobby & Barney, Sji & Raff, Tina & Tonje, og selvfølgelig den energiske haren Jumpi! En stor del av forestillingen er musikk og dans, og vi har med oss mange av de mest kjente sangene, + en del nye sanger som vi gleder oss til å vise dere! Vennebyen er en av Norges mest populære barne-serier, med ca. 2 millioner avspillinger på YouTube hver eneste måned. Gjennom serien fokuserer vi på å lære barna de grunnleggende verdiene som Vennskap, Samhold & Toleranse.

Forfatter: Jimmy Hibber, Regissør: Bjørn BirchMusikk, voice & lyd: Mads Hauge, Vegard Schow, Jørn Lavoll

"Les mer om oss på www.vennebyen.no"

Ekstern arrangør: City of Friends AS

Relaterte forestillinger

 • Sirkus|Dans|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Åpningskonsert Kamfest

  Fargespill Trondheim og Luftforsvarets musikkorps

 • Familie/Barn

  ANNIE

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.