Olavshallen | Vrangforestilling - Dag Sørås

Vrangforestilling

Dag Sørås

Få ledige
lør. 26. sep. 19.00 Lille sal Få ledige

Priser:

Voksen 395 ,-

Praktisk info

Trygg handel

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger

Hvor vil du sitte?

Gavekort

Til tross for at han ikke eier arbeidsmoral, så er Dag Sørås en særdeles produktiv komiker. To år etter hans hittil mest suksessrike show «Emokrati», så er han igjen klar for scenen med showet «Vrangforestilling». Her skal livets merkverdige, morsomme og makabre sider nok en gang omgjøres til særegen stand-up, og bekrefte nordlendingens posisjon som folkelig nisjekomiker. Dette er tilregnelig humor for en utilregnelig verden.

Ekstern arrangør: Feelgood@iStage

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.