Olavshallen | Ane Brun - European Tour 2020

Ane Brun

European Tour 2020

Kjøp billett
søn. 25. okt. 20.00 Store sal Kjøp
Pause i arrangementet

Priser:

Voksen 550 ,-

Praktisk info

Trygg handel

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger

Hvor vil du sitte?

Pause

Det er pause i arrangementet

Gavekort

Fem års ventetid er over. I år får vi nylaget musikk fra Ane Brun - og endelig er hun tilbake med konsert i Trondheim!

Ane Brun slipper sitt første studioalbum på fem år til høsten; albumet er oppfølgeren til formidable "When I'm Free":"Ved første gjennomlytting kan musikken slå en som nesten for perfekt. Så full av produksjons- og arrangementsdetaljer og gåsehudsvokal at det nesten blir fremmedgjørende fint. Men gi den noen runder, og du vil finne hjertet i musikken. Ti sanger som fort blir en del av livet ditt", skrev VG.

Det nye albumet etterfølges av en stor europaturne der Norge er tilgodesett med fem konserter.

Johan Lindström – gitar, pedal steel, keyboard Martin Hederos – piano, keyboards Felisia Westberg – bass Lovisa Samuelsson – cello Per Eklund og Siv Øyunn Kjenstad – trommer/perkusjon.Ekstern arrangør: Talent Farm AS

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.