Ane Brun

Avlyst - flyttet til 26.9.21

Flyttet

Fem års ventetid er over. I år får vi nylaget musikk fra Ane Brun - og endelig er hun tilbake med konsert i Trondheim!

Ane Brun slipper sitt første studioalbum på fem år til høsten; albumet er oppfølgeren til formidable "When I'm Free":"Ved første gjennomlytting kan musikken slå en som nesten for perfekt. Så full av produksjons- og arrangementsdetaljer og gåsehudsvokal at det nesten blir fremmedgjørende fint. Men gi den noen runder, og du vil finne hjertet i musikken. Ti sanger som fort blir en del av livet ditt", skrev VG.

Det nye albumet etterfølges av en stor europaturne der Norge er tilgodesett med fem konserter.

Johan Lindström – gitar, pedal steel, keyboard Martin Hederos – piano, keyboards Felisia Westberg – bass Lovisa Samuelsson – cello Per Eklund og Siv Øyunn Kjenstad – trommer/perkusjon.Ekstern arrangør: Talent Farm AS