Lånkerevyen reiser kollektivt te By'n

Flyttet fra 2021

Kjøp billett

Kjøpte billetter benyttes på ny, oppsatt dato.

Fulle hus og stormende jubel både i 2016 og i 2018 da Lånkerevyen sist satte opp forestillinger i Olavshallen. Nå trosser de skremselspropaganda om metrobusser, enveiskjøringer og stadige trafikkomlegginger og «Reiser kollektivt te By'n!"

Lånkerevyen er mestvinnende revygruppe i NM i Revy på Høylandet. Kortreiste, men handlekraftige. Hvorfor leve på lykkelige minner når vi kan skape nye? De har satt sammen en ny revyforestilling som de gleder seg til å presentere i Lille Sal 8. og 9.mai.

Var du der sist, vet du at dette blir artig! Var du det ikke, har du sjansen nå!

Ekstern arrangør: Lånkerevyen

Relaterte forestillinger

  • Revy

    Ekstra

    les mer

    Det beste fra norsk revy 2021

    NM i revy - Finaleforestilling