Sårbar og supersterk!

Foredrag med Mia Törnblom - flyttet til 18.01.22

Avlyst

Et helt nytt inspirasjonsshow med Mia Törnblom der hun sjenerøst og ærlig inspirerer til å ta makten over eget liv. Med hjelp av humor, raushet og konkrete metoder, viser Mia hvordan du kan trene din mentale styrke, få mer energi og være trygg på deg selv. Innsiktsfull og modig snakker hun om viktigheten av å se sårbarhet som en styrke, om hva styrke egentlig betyr og om hvordan vi blir fri fra skam. Hun deler sjenerøst viktigheten av å forene fortiden, sette grenser og se vår egen side i konflikter.


I denne forestillingen ønsker hun å inspirere deg til å gi slipp på alle fasader og tørre å vise sårbarhet for å få et enda rikere liv, fylt av kjærlighet, glede og kreativitet. Med humor og visdom viser Mia kraften vi har over våre egne valg, forhold, helse og fremtid. Uansett hva som har vært før, har vi selv makten over hvordan vi leder oss frem, selvledelsen - Om vi virkelig vil, så kan vi fortsette å utvikle oss hele livet!

Mia er en av Skandinavias fremste inspiratorer. Hun har vunnet priser som årets foredragsholder både i Sverige og Norge. Hun er forfatter av elleve bøker om selvledelse og lederskap. Mia har en smittsom positiv energi og er ofte det avgjørende startskuddet som skal til når det er på tide å finne nye retninger og tilnærminger til livets utfordringer.


La deg inspirere av Mias kraftige metoder og verktøy. Finn motivasjonen til å investere i deg selv og i din egen utvikling.

Ekstern arrangør: Atikko Norway

Relaterte forestillinger

 • Foredrag

  Sjef i eget liv - Ingvard Wilhelmsen

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer

  Foredrag med Erik Bertrand Larssen

  Det er bare å gønne på!

 • Foredrag|Annet

  Foredrag med Berit Nordstrand

  Omstart 30

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer

  Hvem er du?

  Foredrag med Peder Kjøs

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer

  Insektenes planet

  Foredrag med Anne Sverdrup Thygeson

 • Foredrag|Annet

  Foredrag med Dag Otto Lauritzen

  Alt er mulig!