Woodstock The '69 Experience

Kjøp billett

Woodstock The '69 Experience er en hyllest til artistene, musikken, følelsen og stemningen fra den ikoniske Woodstockfestivalen i 1969, og markerer også 50-årsjubileet for festivalen. Showet fremføres av erfarne og dedikerte musikere med en spesiell forkjærlighet for musikken fra denne tidsepoken. Konserten vil være en tidsreise hvor publikum får oppleve noen av de musikalske høydepunktene fra den tre dager lange legendariske festivalen.

Woodstockfestivalen i 1969 samlet nær en halv million mennesker og levde virkelig opp til intensjonen om å fremme musikk, fred og kjærlighet. Her møttes mennesker i alle aldre og fra fjern og nær. De kom for å se både unge fremadstormende musikere som blant andre den 22 år gamle Carlos Santana og den 25 år gamle Joe Cocker, som der fikk sine store internasjonale gjennombrudd. De fikk også oppleve allerede etablerte store artister som Janis Joplin, Jimi Hendrix, The Who, Jeffersons Airplane, Joan Baez og Creedence Clearwater Revival.

Hanne Boudreaux - Vokal, Hege Dragerengen - Vokal, Tom Pettersen - Vokal & Gitar, Øyvind Kristoffer Sæther - Vokal & Gitar,
Ole Morten Heien - Bass, Ola Nordli Johansen - Perkusjon, José Luiz Malaquias - Trommer, Rune Andersen - Keys,
Helge André Solberg - Visuelle effekter


Ekstern arrangør: Soundshape

Relaterte forestillinger

 • Rock|Pop

  Judy Collins & Jonas Fjeld

  Flyttet fra 11.4.2021

 • Pop

  Ekstra

  les mer

  Afzelius Night med gjesteartister

 • Rock|Pop

  Kings of Queen

 • Pop

  Halvdan Sivertsen 70 år

  En hyllest til livet, kjærligheten og saftig nordnorsk humor!

 • Pop

  Best of The Beatles

 • Pop

  Meg og Dolly

  Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton