"Lev mens du lever"

Ingvard Wilhelmsen i samtale med Klaus Sonstad

Få ledige

Vi jobber på spreng med å flytte arrangement som er berørt av koronasituasjonen. Du finner oppdatert informasjon på Facebook-event og på forsiden av Olavshallen.no. Vi kontakter deg så snart vi har fått ny dato. Du trenger ikke å ta kontakt med oss. Kjøpte billetter benyttes alltid på ny, oppsatt dato.
I Norge har de fleste av oss alt lagt til rette for et lykkelig liv. Likevel strever og kaver mange med hverdagstress og generell uro og alskens bekymringer: Hva hvis folk ikke liker meg? Er jeg der jeg burde være? Gjør jeg de rette tingene? Tenk om jeg blir syk? Og dør!

Hypokonderlegen Ingvard Wilhelmsen er en fest å høre på. Hans historier fra egen praksis og hans refleksjoner rundt vår hang til grubling over ting vi ikke kan gjøre noe med skaper både latter, gjenkjennelse og trøst hos publikum. Denne kvelden i Olavshallen skal vi også bli litt mer kjent med den distingverte bergenseren. Hvorfor akkurat hypokondri? Er han redd for noe? Har han noen bekymringer? Er det ting han angrer på, eller skulle ønske han rakk å gjøre? Og hva tenker han om livets ende, og evigheten etterpå?

Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 24 år drevet en liten Hypokonderklinikk ved Haraldsplass Diakonale Sykehus i Bergen, og har skrevet bøker som «Livet er et usikkert prosjekt», «Sjef i eget liv» og «Det er ikke mer synd på deg enn andre».

Kveldens kunstneriske innslag blir ved Rhoda Ondeng Wilhelmsen, profesjonell sangerinne med utdannelse fra Kenya, USA og Norge.

Alt overskudd går til Støtteforeningen for ROOT, en ideell organisasjon som bl.a. støtter ”Siaya Centre for the advancement of the performing arts» (SCAPA), som drives av Rhoda Ondeng Wilhelmsen.

Ekstern arrangør: H-Touch AS

Relaterte forestillinger

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer Avlyst

  Sårbar og supersterk!

  Foredrag med Mia Törnblom - flyttet til 18.01.22

 • Foredrag

  Sjef i eget liv - Ingvard Wilhelmsen

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer

  Foredrag med Erik Bertrand Larssen

  Det er bare å gønne på!

 • Foredrag|Annet

  Foredrag med Berit Nordstrand

  Omstart 30

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer

  Hvem er du?

  Foredrag med Peder Kjøs

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer

  Insektenes planet

  Foredrag med Anne Sverdrup Thygeson