"Lev mens du lever"

Ingvard Wilhelmsen i samtale med Klaus Sonstad

Utsolgt/venteliste

Har du billett fra tidligere avlyst/flyttet forestilling benytter du samme billett på ny, oppsatt dato.

I Norge har de fleste av oss alt lagt til rette for et lykkelig liv. Likevel strever og kaver mange med hverdagstress og generell uro og alskens bekymringer: Hva hvis folk ikke liker meg? Er jeg der jeg burde være? Gjør jeg de rette tingene? Tenk om jeg blir syk? Og dør!

Hypokonderlegen Ingvard Wilhelmsen er en fest å høre på. Hans historier fra egen praksis og hans refleksjoner rundt vår hang til grubling over ting vi ikke kan gjøre noe med skaper både latter, gjenkjennelse og trøst hos publikum. Denne kvelden i Olavshallen skal vi også bli litt mer kjent med den distingverte bergenseren. Hvorfor akkurat hypokondri? Er han redd for noe? Har han noen bekymringer? Er det ting han angrer på, eller skulle ønske han rakk å gjøre? Og hva tenker han om livets ende, og evigheten etterpå?

Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 24 år drevet en liten Hypokonderklinikk ved Haraldsplass Diakonale Sykehus i Bergen, og har skrevet bøker som «Livet er et usikkert prosjekt», «Sjef i eget liv» og «Det er ikke mer synd på deg enn andre».

Kveldens kunstneriske innslag blir ved Rhoda Ondeng Wilhelmsen, profesjonell sangerinne med utdannelse fra Kenya, USA og Norge.

Alt overskudd går til Støtteforeningen for ROOT, en ideell organisasjon som bl.a. støtter ”Siaya Centre for the advancement of the performing arts» (SCAPA), som drives av Rhoda Ondeng Wilhelmsen.

Ekstern arrangør: H-Touch AS

Relaterte forestillinger

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer

  Hvem er du?

  Foredrag med Peder Kjøs

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer

  Insektenes planet

  Foredrag med Anne Sverdrup Thygeson

 • Foredrag|Annet

  Foredrag med Dag Otto Lauritzen

  Alt er mulig!

 • Foredrag

  Sårbar og supersterk!

  Avlyst - flyttet til 31.08.21

 • Foredrag

  Sårbar og supersterk!

  Foredrag med Mia Törnblom

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer

  Villmarksforedrag med Monsen og Mattis