Olavshallen | Bjarte Hjelmeland - JA!

Bjarte Hjelmeland - JA!

Kjøp billett
lør. 7. nov. 18:00 Store sal Kjøp

Priser:

Voksen 520 ,-

Praktisk info

Trygg handel

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger

Hvor vil du sitte?

Gavekort

Bjarte Hjelmeland er tilbake, denne gangen med et rungende «Ja!». I dette humorshowet byr han på treffende karakterer, parodier, og han er like musikalsk og morsom som før. Bjarte viser også mer av sin personlige side i sitt tredje humorshow.

Bjarte har høstet flere komipriser for de to foregående showene og det har haglet høye terningkast over hans prestasjoner. Så også denne gangen. “Ja!” har fått maxiyatzy i terningkast 5 fra Aftenposten, Dagsavisen, VG, Dagbladet, BT og BA. “Ja takk, Bjarte” skriver VG og Aftenposten, mens Bergens Tidende kaller han “En mester i sitt fag”.

Ekstern arrangør: Over Norge AS

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.