Bjarte Hjelmeland - JA!

Kjøp billett

Bjarte Hjelmeland er tilbake, denne gangen med et rungende «Ja!». I dette humorshowet byr han på treffende karakterer, parodier, og han er like musikalsk og morsom som før. Bjarte viser også mer av sin personlige side i sitt tredje humorshow.

Bjarte har høstet flere komipriser for de to foregående showene og det har haglet høye terningkast over hans prestasjoner. Så også denne gangen. “Ja!” har fått maxiyatzy i terningkast 5 fra Aftenposten, Dagsavisen, VG, Dagbladet, BT og BA. “Ja takk, Bjarte” skriver VG og Aftenposten, mens Bergens Tidende kaller han “En mester i sitt fag”.

Ekstern arrangør: Over Norge AS

Relaterte forestillinger

 • Show|Jul

  Ekstra

  les mer

  Are og Odin: Full åpning!

  Juleshow for folk og fe

 • Klassisk|Show

  Ekstra

  les mer

  Andrew Lloyd Webber Musical Galla