Olavshallen | In memory of ELVIS – Viva Las Vegas - Flaata - Ackles -…

In memory of ELVIS – Viva Las Vegas

Flaata - Ackles - Busk

Kjøp billett
søn. 1. nov. 19.00 Store sal Kjøp

Priser:

Voksen 545 ,-

Praktisk info

Trygg handel

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger

Hvor vil du sitte?

Gavekort

Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk kommer nå med sin største hyllest til tidenes mest populære artist, Elvis Presley! Med seg har de ni av landets beste musikere!

I deres nye show-konsert vil The FAB by på en herlig cocktail av Elvis sine 70-talls innspillinger, krydret med en del av hans materiale fra tidligere år. Mange forbinder 70-tallet med The Vegas Years. Fra 1969 til 77 gjorde Elvis 1128 konserter. Av disse hele 637 i Las Vegas! De resterende 491 på arenaer og store konserthaller over hele USA – aldri utenfor USA! Elvis sin musikalske sjanger omtales i dag som starten på begrepet Americana. Hvorfor vil publikum forstå etter drøyt halvannen time med gullrekka til Elvis!

Trioen fra Telemark har ofte blitt omtalt som The FAB. I dag har dette blitt etablert som artistens navn. Mange tenker at dette er en forkortelse for ”Faboulous” (fabelaktig) – en karakteristikk pressen ofte har brukt i sin omtale av dem, dette lever de godt med denne, men forklaringen er at bokstavene er hentet fra første bokstav i guttas etternavn!

The FAB utvider sitt ensemble til denne nye produksjonen med en ekstra på trommer og en ekstra gitarist. Tre blåsere og resten av backingbandet fra tidligere er med når trioen entrer scenen sammen med ni musikere! Ingen skal tvile på at dette kommer til å låte veldig bra!

Hyllesten til Elvis fra The FAB var tenkt som en markeringen rundt 80-års dagen til Elvis i januar 2015. Det ble lagt opp til 12-15 konserter frem til påske samme år. Tidlig skulle det vise seg at interessen ville det annerledes – ved utgangen av 2019 hadde man spilt langt over 300 konserter! Dette har fordelt seg på ulike produksjoner. Nå kommer de med deres største og mest påkostede produksjon – det forplikter jo når publikum inviteres med til Las Vegas!

Ekstern arrangør: Good Rockin 2020

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.