Jazzfest - Hyllest til Aretha og Stevie

Velkommen til Jazzfest 2021

Kjøp billett

Vi jobber på spreng med å flytte arrangement som er berørt av koronasituasjonen. Du finner oppdatert informasjon på Facebook-event og på forsiden av Olavshallen.no. Vi kontakter deg så snart vi har fått ny dato. Du trenger ikke å ta kontakt med oss. Kjøpte billetter benyttes alltid på ny, oppsatt dato.

Jazzfest og TSO hyller Aretha Franklin og Stevie Wonder

Da idéen om å hylle den store Aretha Franklin kom som en gavepakke fra oven, var valget av solist soleklart: det måtte bli fenomenale Rohey Taalah. Oppvokst i Oslo, utdannet på NTNU Jazzlinja, karriere med eget band Rohey, gjestesolist med Bernhoft og mye mer. Få har mer «soul» i uttrykket enn Rohey.

Så skulle det vise seg at en annen gigant, nemlig Stevland Hardaway Judkins, bedre kjent som Stevie Wonder, fyller 70 år samme dag som konserten er planlagt, 13. mai. Da var det kort vei til å forespørre den best egnede mannlige solist her til lands, nemlig Ole Børud. Alle kjenner Ole fra Stjernekamp og fra utallige konserter med eget band.

Så dette kan bli en kombo av en hyllest til Aretha Franklin og feiring av Stevie Wonders 70-årsdag. En uunnværlig seanse for alle musikkinteresserte.

Konserten vil inneholde highlights fra Aretha og Stevie, og TSO blir forsterket med et komp av Trondheims mest groovy musikere, blant dem Morten Huuse, Kåre Kolve, Kjetil Sandnes, Nils-Olav Johansen og Magnus Forsberg.

Dirigent: Nick Davies.

Konserten arrangeres i samarbeid med Trondheim Jazzfestival.

Ekstern arrangør: Trondheim Symfoniorkester og Opera og Jazzfest

Relaterte forestillinger

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  Rachlin med Mozart

  Digital konsert

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  Wallin & Brahms

  Digital konsert

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  Trondheimsolistene

  Piazzolla & Nuevo Tango

 • Jazz

  Jan Garbarek Group feat. Trilok Gurtu

  Jazzfest 2021

 • Klassisk|Show

  Ekstra

  les mer

  Andrew Lloyd Webber Gala