Olavshallen | Folk og Røvere i Kardemomme by

Folk og Røvere i Kardemomme by

Kjøp billett
lør. 19. sep. 15:00 Store sal Kjøp
søn. 20. sep. 15:00 Store sal Kjøp
Pause i arrangementet

Priser:

Voksen/Barn 295 ,-

Praktisk info

Trygg handel

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger

Hvor vil du sitte?

Pause

Det er pause i arrangementet

Gavekort

Velkommen til Kardemomme by! En hyggelig, liten by hvor Politimester Bastian gjør så lite han kan, Tante Sofie ikke er så fornøyd med dèt, og trikken går når den skal.

Og nå skal det feires! For nå er det den store by-festen med sang og med dans og med moro. Tobias skal synge en vise, barna skal danse, det blir bidrag fra papegøyer og kameler!

Men selv om gamle Tobias i tårnet melder om fint vær, er det allikevel noen mørke skyer i horisonten. De tre røverne driver nemlig og røver! Både til seg selv og til den farlige løven sin. Og nå har de fått en idé! Hva om de røver selveste Tante Sofie! Kan det gå bra?

Scenografi og kostymer er laget etter Thorbjørn Egners originale tegninger. Dette er en tradisjonell oppsetning som ivaretar alle de kjente og kjære elementene som alle generasjoner har blitt så glade i.

Kamomilla, Tommy, Løven, og alle de andre barna spilles av barn fra Musikalfabrikken. Så her møter dere kjente og kjære skikkelser på flere plan!

Regi – Bjørn Sæter Scenografi og kostymer – Basert på Thorbjørn Egners originale tegninger Musikalske arrangementer – Per Christian Revholt Koreografi – Alexander Langset

Produsert etter en avtale med: Teaterforlaget Songbird AS - www.songbirdteater.com

Ekstern arrangør: Victoria Productions AS

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.