Maria Mena

They never leave their wives tour 2021

Utsolgt/venteliste

Har du billett fra tidligere avlyst/flyttet forestilling benytter du samme billett på ny, oppsatt dato.

Ærlig, åpen, raus, sårbar, morsom og modig. Maria Mena har en unik evne til å formidle et nyansert, men ufiltrert spekter av følelser, både på scenen og på plate. Fra hun slo igjennom med «My Lullaby» i 2002 har Mena vært på en unik reise som artist, låtskriver og menneske, og vi har fått ta del. Hun har skrevet vakkert og sårt, hun har skrevet impulsivt og i affekt, hun har skrevet i drømme og hun har skrevet i sinne.

Maria Mena har delt sitt aller vondeste og vanskeligste, sitt fineste og største, og har vist seg tvers igjennom uredd i sin kunst. Hun har skrevet tekster som har hjulpet henne selv, men også mange andre, ved å sette ord på den unevnelige, utenkelige og uutholdelige. Men også det fine, vare og rare. Mena når oss like gjerne med varme og humor som med skjørhet og smerte i tekster som «I don’t Wanna See You With Here, «Just Hold Me», «You Are The Only One», «All This Time» og «Fuck You». Som om det ikke var nok synger hun til og med julen inn. Liste toppende og 4 x platina-sertifiserte «Home For Christmas» har etablert seg som en moderne klassiker, og ble i 2019 kåret til tiårets beste julelåt av NRK P3.

Hittil har Maria Mena sluppet 7 studio-album, alle topp 10 i Norge og på hitlister også i Tyskland, Sveits og Nederland hvor de er sertifisert til gull eller platina. Hitsinglene har oppnådd tilsvarende plasseringer og sertifiseringer i Danmark, Finland, Tyskland, Polen, Østerrike, sveits, New Zealand, UK og USA i tillegg til Norge. Mena har vært nominert til et utall priser, og i 2008 vant hun «Spellemann» for albumet «Cause and Effect». I 2011 mottok hun Edvard-prisen for pop-musikk for «Viktoria», samt at hun ble tildelt Norsk Kulturråds Ærespris i 2015.

Flittig turnering har etablert Maria Mena som en superb live-artist, som selger ut konserter i både Norge og Europa. I 2019 spilte hun for 12. gang for et utsolgt hus i legendariske Paradisio i Amsterdam.
Følger du Maria Mena på Instagram får du et innblikk i livet hennes, med jevnlige oppdateringer og anbefalinger, være seg om mat, musikk eller mental helse. Og du får møte den nye mannen i hennes liv, hunden Julius.

Ekstern arrangør: Trondheim Stage

Relaterte forestillinger

 • Pop

  Ane Brun

  After The Great Storm Tour

 • Pop

  Ekstra

  les mer

  Morten Abel

  "Bare prøv deg, sjelefred"

 • Pop

  Ekstra

  les mer

  Bjørn Eidsvåg med band

 • Pop

  Ekstra

  les mer

  Susanne Sundfør Trio

  med support Siv Jakobsen

 • Pop

  Gratulerer med Jahn

 • Pop

  Hellbillies - 30 år på vegen