Kjøp gavekort

Brit Floyd

World Tour 2022

Brit Floyd 30 9 2020
Brit Floyd 30 09 2020 3
Brit Floyd 30 09 2020 2
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen 645,-

Velkommen til en ny runde med verdens aller beste hyllest til Pink Floyd, Brit Floyd! Med seg i bagasjen gjennom 2020 har de materiale fra de klassiske albumene "The Dark Side of the Moon", "The Wall", "Division Bell", Wish You Were Here" og "Animals"

Velkommen til en ny runde med verdens aller beste hyllest til Pink Floyd, Brit Floyd!

Med seg i bagasjen gjennom 2021 har de materiale fra de klassiske albumene "The Dark Side of the Moon", "The Wall", "Division Bell", Wish You Were Here" og "Animals", men også inkludert en fantastisk 23-minutters komplett versjon av låta "Echoes" fra albumet "Meddle", som ble komponert for ganske nøyaktig 50 år siden.

Siden Brit Floyd startet i 2011 har de hatt en enestående suksess, gjort over 1,000 konserter verden over, inkludert i mektige arenaer som Royal Albert Hall i London, Red Rocks Amphitheater i Colorado, Greek Theater i Los Angeles og Radio City Music Hall i New York. Også her i Trondheim har de årlig fylt Olavshallen, alltid med like overveldende respons fra publikum. Brit Floyd har blitt et verdensomfattende fenomen, ofte regnet som verdens beste rock hyllest, og som steg for steg gjenskaper Pink Floyds enorme sceneproduksjon fra deres avskjedsturne i 1994, med visuelt overdådige effekter.

Som LA Times forklarer det "The Perfect Rock Show!".

Ekstern arrangør: Trondheim Stage AS

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger