Eva Weel Skram

Falle til ro - ein julekonsert

Utsolgt/venteliste

Fire år har gått siden Eva Weel Skram slapp sin første julelåt , og i november legger hun ut på sin første juleturné med nøye utvalgte favoritt låter. Publikum over hele landet kan forvente seg en stemningsfull aften med smittende humør og musikalske perler på en snor.

En av Evas første låter med norsk tekst var «Selmas Sang», som var temalåten til NRK-serien «Snøfall» . Sangen har for lengst fått innpass i listen over nye norske juleklassikere . I fjor fikk den følge av «Falle til ro» som Eva skrev til Netflix -serien «Hjem til jul» som ble en kjempesuksess .Evas egen evne til å tolke andres låter har vært krystallklar for det norske folk siden hennes deltagelse i «Hver gang vi møtes», der hun skapte egne slagere av andres hit låter som «Evig eies – kun et dårlig rykte» og «Snakke litt» .

Etter at Skram gikk over til morsmålet, har hun turnert landet på kryss og tvers, spilt på de aller fleste av landets kulturhus og klubb - og festival scener. Hun har også opptrådt på utallige TV-programmer, både med sine egne låter, men også tolkninger av julelåter som Prøysens «Romjulsdrøm» og Joni Mitchells udødelige «The River» Etter hvert som stadig flere julelåter snek seg inn på liverepertoaret i vintermånedene, føltes det stadig mer naturlig å omfavne dette formatet, sette sammen sitt eget utvalg av julesanger som betyr mye for Eva selv, og som tydeligvis treffer hennes publikum hvor enn hun spiller. Resultatet er juleturneen «Falle til ro» , som strekker seg fra midten av november til to dager før jul . Velkommen!

Ekstern arrangør: Stageway

Relaterte forestillinger

 • Pop

  In memory of ELVIS – Viva Las Vegas

  Flaata | Busk

 • Pop

  Ekstra

  les mer Flyttet

  Hellbillies - 30 år på vegen

  Konserten er flyttet til 3.11.21

 • Pop

  Ekstra

  les mer Flyttet

  Maria Mena

  Forestillingen er flyttet til 21. november 2021

 • Jul|Pop

  Ekstra

  les mer Flyttet

  B-gjengen

  Flyttet til 13.11.21

 • Jul|Pop

  Ekstra

  les mer

  Christel Alsos

  Julekonsert 2020

 • Jul|Pop

  Kurt Nilsen julekonsert

  Special guest Christel Alsos