Olavshallen | Eva Weel Skram - Falle til ro - ein julekonsert

Eva Weel Skram

Falle til ro - ein julekonsert

Kjøp billett
ons. 25. nov. 19:30 - 20:50* Store sal Kjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen 630 ,-

Praktisk info

Trygg handel

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger

Hvor vil du sitte?

Gavekort

Fire år har gått siden Eva Weel Skram slapp sin første julelåt , og i november legger hun ut på sin første juleturné med nøye utvalgte favoritt låter. Publikum over hele landet kan forvente seg en stemningsfull aften med smittende humør og musikalske perler på en snor. En av Evas første låter med norsk tekst var «Selmas Sang», som var temalåten til NRK-serien «Snøfall» . Sangen har for lengst fått innpass i listen over nye norske juleklassikere . I fjor fikk den følge av «Falle til ro» som Eva skrev til Netflix -serien «Hjem til jul» som ble en kjempesuksess .Evas egen evne til å tolke andres låter har vært krystallklar for det norske folk siden hennes deltagelse i «Hver gang vi møtes», der hun skapte egne slagere av andres hit låter som «Evig eies – kun et dårlig rykte» og «Snakke litt» .

Etter at Skram gikk over til morsmålet, har hun turnert landet på kryss og tvers, spilt på de aller fleste av landets kulturhus og klubb - og festival scener. Hun har også opptrådt på utallige TV-programmer, både med sine egne låter, men også tolkninger av julelåter som Prøysens «Romjulsdrøm» og Joni Mitchells udødelige «The River» Etter hvert som stadig flere julelåter snek seg inn på liverepertoaret i vintermånedene, føltes det stadig mer naturlig å omfavne dette formatet, sette sammen sitt eget utvalg av julesanger som betyr mye for Eva selv, og som tydeligvis treffer hennes publikum hvor enn hun spiller. Resultatet er juleturneen «Falle til ro» , som strekker seg fra midten av november til to dager før jul . Velkommen!

Ekstern arrangør: Stageway

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.