Olavshallen | Andrew Lloyd Webber Gala

Andrew Lloyd Webber Gala

søn. 7. feb. 20.00 - 22.20* Store sal Kjøp
Pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen 650 ,-

Praktisk info

Trygg handel

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger

Hvor vil du sitte?

Pause

Det er pause i arrangementet

Gavekort

Et show skapt for å hedre en av de største musikalske komponister i nyere tid. Opplev utdrag av Andrew Lloyd Webbers mesterverk; The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem. En rekke internasjonalt anerkjente solister med ekstraordinære stemmer og et sang- og danseensemble tar publikum med på en emosjonell berg-og-dal-bane-tur; kjærlighet, forførelse, romantikk, humor, sinne grådighet, mot, håp og inspirasjon.

Webbers arbeid er fylt med et vell av menneskelige følelser, og hans musikk har rørt hjertene til publikum over hele verden. Andrew Lloyd Webber Gala samler alle disse følelsene i ett show. Musikken tolkes live av stort og imponerende orkester. Publikum vil gå på en musikalsk reise fylt med kjente toner, fargerike kostymer og formidable lysshow. En glede for både ører og øyne.

Ekstern arrangør: Highlight Concerts

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.