Andrew Lloyd Webber Musical Galla

Et show skapt for å hedre en av de største musikalske komponister i nyere tid. Opplev utdrag av Andrew Lloyd Webbers mesterverk; The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem. En rekke internasjonalt anerkjente solister med ekstraordinære stemmer og et sang- og danseensemble tar publikum med på en emosjonell berg-og-dal-bane-tur; kjærlighet, forførelse, romantikk, humor, sinne grådighet, mot, håp og inspirasjon.

Webbers arbeid er fylt med et vell av menneskelige følelser, og hans musikk har rørt hjertene til publikum over hele verden. Andrew Lloyd Webber Musical Galla samler alle disse følelsene i ett show. Musikken tolkes live av stort og imponerende orkester. Publikum vil være med på en musikalsk reise fylt med kjente toner, fargerike kostymer og formidable lysshow. En glede for både ører og øyne.

Ekstern arrangør: 3 for 1 Trinity Concerts, Highlight Concerts & PS Production

Relaterte forestillinger

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  Muohta & The Mission

  Trondheim Symfoniorkester & Opera

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  Forsvarets hederskonsert

  Gratis konsert

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  Symfoniske danser

  Trondheim Symfoniorkester & Opera

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  Sjostakovitsj & Brahms

  Trondheim Symfoniorkester & Opera

 • Klassisk|Rock

  Ekstra

  les mer

  Åge, Gunnar og Trondheimsolistene

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  PAM - internasjonal finalekonsert

  Prinsesse Astrid internasjonale musikkpris