Andrew Lloyd Webber Musical Galla

ons. 22.02
Kl. 20:00
Webber billede1
Webber
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen 695,-

Et show skapt for å hedre en av de største musikalske komponister i nyere tid. Opplev utdrag av Andrew Lloyd Webbers mesterverk,; The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem.

Et show skapt for å hedre en av de største musikalske komponister i nyere tid. Opplev utdrag av Andrew Lloyd Webbers mesterverk; The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem. En rekke internasjonalt anerkjente solister med ekstraordinære stemmer og et sang- og danseensemble tar publikum med på en emosjonell berg-og-dal-bane-tur; kjærlighet, forførelse, romantikk, humor, sinne grådighet, mot, håp og inspirasjon.

Webbers arbeid er fylt med et vell av menneskelige følelser, og hans musikk har rørt hjertene til publikum over hele verden. Andrew Lloyd Webber Musical Galla samler alle disse følelsene i ett show. Musikken tolkes live av stort og imponerende orkester. Publikum vil være med på en musikalsk reise fylt med kjente toner, fargerike kostymer og formidable lysshow. En glede for både ører og øyne.

Ekstern arrangør: 3 for 1 Trinity Concerts, Highlight Concerts & PS Production

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement