Andrew Lloyd Webber Gala

Et show skapt for å hedre en av de største musikalske komponister i nyere tid. Opplev utdrag av Andrew Lloyd Webbers mesterverk; The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem. En rekke internasjonalt anerkjente solister med ekstraordinære stemmer og et sang- og danseensemble tar publikum med på en emosjonell berg-og-dal-bane-tur; kjærlighet, forførelse, romantikk, humor, sinne grådighet, mot, håp og inspirasjon.

Webbers arbeid er fylt med et vell av menneskelige følelser, og hans musikk har rørt hjertene til publikum over hele verden. Andrew Lloyd Webber Gala samler alle disse følelsene i ett show. Musikken tolkes live av stort og imponerende orkester. Publikum vil gå på en musikalsk reise fylt med kjente toner, fargerike kostymer og formidable lysshow. En glede for både ører og øyne.

Ekstern arrangør: Showtime Concerts

Relaterte forestillinger

 • Klassisk|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Fargespill Trondheim fyller 10

 • Klassisk|Rock

  Ekstra

  les mer

  Åge, Gunnar og Trondheimsolistene

 • Show

  Bjarte Hjelmeland - JA!

 • Klassisk|Jul

  Ekstra

  les mer

  Christmas with Nordic Tenors