Olavshallen | Åpningskonsert Kamfest - Fargespill Trondheim og…

Åpningskonsert Kamfest

Fargespill Trondheim og Luftforsvarets musikkorps

man. 21. sep. 18:00 - 19:15* Store sal Kjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen 325 ,-
Student 150 ,-
Barn 150 ,-

Praktisk info

Trygg handel

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Gavekort

Trondheim kammermusikkfestival feirer den 25. festivalen og åpner med Fargespill – et fyrverkeri av sang, dans, musikk og sirkus. Byens storstue vil boble av entusiasme og energi når barn og unge fra hele verden og byens beste korps møtes i musikkglede og samspill. Det er niende gang unge trøndere fra hele verden byr på musikk og dans fra sine hjemland i møte med den norske kulturarven – forestillinger som rører og berører publikum i alle aldre. Gjennom musikk, sirkus og dans ser vi tydelig hvor åpenbart det er at vi er like og hvor berikende det er at vi er forskjellige!

Ekstern arrangør: Trondheim Kammermusikkfestival

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les vår personvernerklæring.