Hvem er du?

Foredrag med Peder Kjøs

Velkommen til et underholdende og tankevekkende foredrag om de helt store spørsmålene i livet: om selvinnsikt, handlekraft og fellesskap, og om skam, angst og ensomhet. Hvordan kan vi samle oss og bruke kreftene våre til vårt eget og andres beste i en oppjaget, kaotisk verden som vår? Foredraget "Hvem er DU?" bygger på kunnskap fra psykologi, filosofi, kunst og historie. Peder forteller også fra sitt eget liv og sin praksis som terapeut i mer enn tjue år.

Bio: Peder Kjøs er i løpet av de siste årene blitt Norges en av Norges mest profilerte psykologer. Han er kjent som VGs faste psykologekspert, og han som satte psykisk helse blant unge på dagsorden i den prisbelønte NRK serien «Jeg Mot Meg» og gjennom podcasten « Hos Peder» samt «god bedring». Peder Kjøs brenner for et åpent samfunn der vi tør å dele våre problemer, og har gitt ut flere bøker som har fått svært gode tilbakemeldinger.

Ekstern arrangør: Atikko AS

Relaterte forestillinger

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer Avlyst

  Sårbar og supersterk!

  Foredrag med Mia Törnblom - flyttet til 18.01.22

 • Foredrag

  Sjef i eget liv - Ingvard Wilhelmsen

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer

  Foredrag med Erik Bertrand Larssen

  Det er bare å gønne på!

 • Foredrag|Annet

  Foredrag med Berit Nordstrand

  Omstart 30

 • Foredrag

  Ekstra

  les mer

  Insektenes planet

  Foredrag med Anne Sverdrup Thygeson

 • Foredrag|Annet

  Foredrag med Dag Otto Lauritzen

  Alt er mulig!