Breaking Beethoven

Bjerkestrand - Tellefsen

I år er det 250-års jubileum for Ludwig van Beethovens fødsel, og da vil dette stjernelaget av musikere og sangere lage en musikalsk hyllest til denne strålende komponisten. Det blir spilt noen av Beethovens mest kjente (kanskje også ukjente) verker både i originalversjoner og i improvisert og nyarrangert form. Kanskje både til og fra Elise, og av måneskinn vil det muligens denne gangen gro noe spennende.

Det er mye glitrende materiale å ta tak i, Beethovens 5. symfoni er et av verdens aller mest kjente musikkstykker; Beethoven komponerer et tema, og etter bare 4 toner kjenner hele vår sivilisasjon igjen musikken. Det er genialt!

Dette blir en ærbødig hyllest til Ludwig van Beethoven.

Medvirkende: Jie Zhang - klaver, Frida Fredrikke Waaler Wærvågen - cello, Ellen Andrea Wang - kontrabass og vokal, Håkon Kornstad - saksofon og vokal, Frode Alnæs - gitar, Torstein Lofthus - perkusjon, Kjetil Bjerkestrand - synthesizer, Arve Tellefsen - fiolin

Ekstern arrangør: Jazzfest

Relaterte forestillinger

 • Klassisk|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Rasmus og verdens beste orkester

  Trondheim Symfoniorkester & Opera

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  Andsnes spiller Mozart

  Trondheim Symfoniorkester & Opera

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  Musikalkonsert

  Trondheim Symfoniorkester & Opera

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  Sjostakovitsj & Beethoven

  Med Trondheim Symfoniorkester & Opera

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  Korngold & Beethoven

  Trondheim Symfoniorkester & Opera

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  Tsjaikovskij & Beethoven

  Trondheim Symfoniorkester & Opera