Familiekonsert med Klaus Sonstad og band

Barneplatelansering!

Klaus Sonstad har lanseringskonsert i Olavshallen og du er invitert! Ta med en kompis eller et kosedyr på konsert.

Klaus er tilbake – med ny musikk for små og store! Ganske nøyaktig 12 (!) år etter at Klaus Sonstad lanserte platen «Indianer Cowboy», inviterer Olavshallen til familiefestkonsert. Anledningen er utgivelsen av «En gang til!» - med ti flunkende nye låter fra Klaus og hans medkomponist Åsmund Flaten.

«Indianer Cowboy» ble en publikums- og salgssuksess som også fikk Spellemann-nominasjon. Låtene spilles fortsatt, både på barnehager, skoler og hjemme hos barnefamilier. De som tar turen til Olavshallen blir de første som får si sin mening om den nye musikken. - Jeg gleder meg som en unge! jubler Klaus, som er veldig spent på hvordan de nye låtene vil bli mottatt.

Temaene spenner fra viktigheten av å ta tran, via gleden over de små ting, til å ikke ville legge seg – eller spekulere på hva som skjer med oss når vi ikke finnes mer. Klaus Sonstad tror både små barn, større søsken, foreldre og besteforeldre vil kunne kose seg på konserten. - Bare bandet jeg har med meg er verdt besøket. Det blir helt rått, eller skal jeg si fett, eller kanskje kult, ler han.

I tillegg til pianist Åsmund Flaten, består Klaus Sonstad band av Skjalg Raaen på gitar, Stian Lundberg på trommer, Kåre Kolve på saxofon, Jo Ranheim på bass og Emil Holmesland på trompet - Vi skal lage en skikkelig musikalsk fest som blåser tunge tanker bort og bringer gleden inn, lover Klaus Sonstad.

Vi selger kun 200 billetter i Store sal, parkett (kapasitet 750). Dette er unummererte seter slik at familier kan sitte sammen, men med to seter mellom hver gruppe.

Arrangør : Olavshallen AS

Relaterte forestillinger

 • Klassisk|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Rasmus og verdens beste orkester

  Trondheim Symfoniorkester & Opera

 • Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  13

  en musikal om det å (måtte) vokse opp

 • Familie/Barn

  ANNIE

 • Jul|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Julestemning

  En førjulsforestilling for hele familien

 • Klassisk|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Klassisk julekonsert

  Trondheim Symfoniorkester & Opera

 • Familie/Barn

  Apa & rockemysteriet

  En morsom familieforestilling