Bugge Wesseltoft

It's snowing on my piano

Bugge Wesseltofts «It’s Snowing on my piano» ble sluppet i 1997, og har rukket å bli en moderne juleklassiker.

Bugge forteller selv historien bak platen: «Snowing on my piano» ble laget ut fra et ønske om ro og fred i Jula, og en pause fra stress, gavehysteri og det å måtte være så voldsomt lykkelig hele tiden. Som ung jobbet jeg ved et akuttmottak på psykiatrisk sykehus og det var et sjokk for meg å oppdage at Jula også er en høytid for depresjon, ensomhet og vold i hjemmet. Da et tysk plateselskap spurte meg om å lage en solopiano plate med julesanger var jeg sterkt i tvil men valgte til slutt å spille den inn på betingelse av at jeg fikk gjøre det på min egen måte. Det å være glad i hverandre og ha tid til hverandre er det viktigste vi kan drive med i julen.

Ekstern arrangør: United Stage AS

Relaterte forestillinger

 • Jul|Pop

  Ekstra

  les mer Flyttet

  B-gjengen

  Flyttet til 13.11.21

 • Jul|Pop

  Eva Weel Skram

  Falle til ro - ein julekonsert

 • Jazz

  Ekstra

  les mer

  Ketil Bjørnstad

  Verden som var min

 • Jul|Pop

  Ekstra

  les mer

  Christel Alsos

  Julekonsert 2020

 • Jul|Pop

  Kurt Nilsen julekonsert

  Special guest Christel Alsos

 • Jul|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Julestemning

  En førjulsforestilling for hele familien