Rasmus & Verdens beste jul

Rasmus og Verdens Beste Band inviterer tradisjon tro til Verdens beste jul i Olavshallen. Bandet topper laget denne lørdagen og med seg under juletreet har de humoristisk og fengende musikk om kaniner, kakao, lucia-feiring, barneskirenn, fiskebolla i sjokoladesaus, puppan te pappa og det å danse ""hula hula"" hele jula. Konserten er skreddersydd for hele familien, og i år korona tilpasset og derfor åpen kun for 200 publikummere i gangen.

Årets band består av Kriss Stemland, Carl Haakon Waadeland, Morten Berger Stai, Trygve Brøske … og Rasmus. Med på scenen er som vanlig Verdens beste barnekor fra Trondheim kommunale kulturskole.

Rasmus og Verdens Beste Band har allerede befestet sin posisjon som vår generasjons Knutsen og Ludvigsen. Rasmus Rohde og bandet hans har gitt ut 5 plater, fire av dem ble nominert til Spellemannsprisen, og tre av dem vant: ”Kyssing e hæsli” i 2007, “Puppan te pappa» i 2010 og “Banjo på badet” i 2017. Et sjeldent musikalsk nivå, med andre ord, med tekster og melodier som appellerer like mye til voksne som til barn.

Lys: Sune Schjelderup, Lyd: Anders Haugen.

Arrangør: Olavshallen AS i samarbeid med RAA produksjoner

Relaterte forestillinger

 • Jul|Pop

  Kurt Nilsen julekonsert

  Special guest Christel Alsos

 • Jul|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Julestemning

  En førjulsforestilling for hele familien

 • Jul|Jazz

  Ekstra

  les mer

  Bugge Wesseltoft

  It's snowing on my piano

 • Klassisk|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Klassisk julekonsert

  Trondheim Symfoniorkester & Opera

 • Klassisk|Jul

  Ekstra

  les mer

  Desemberstemninger 2020

  Ole Edvard Antonsen

 • Jul

  "No e DDE Jul Igjen!"

  2020