Sånn Æ ser det!

med Pål Riise

SÅNN Æ SER DET! er som tittelen indikerer Riises betraktninger og selverklærte fasitsvar over smått og stort. Hans skråblikk på verden, kan som kjent gi de rareste og mest underholdende utslag når han slippes løs til sitt publikum. Du trenger ikke engang være enig med han. Humorkongen i Finnmark kommer endelig til Trondheim, det gledes til å se Pål Riise på Olavshallen 10. september.

Komiker Pål Riise har i de senere år virkelig etablert seg som en av de mest kjente humoristene fra vårt nordligste fylke. Han har de siste årene underholdt for fulle hus med sine enmannsshow. Årets forestilling fra Riise har fått navnet Sånn Æ Ser Det, og ifølge moromannen selv var nettopp denne forestillingen nærmest umulig å komme utenom. Han mener nemlig at han allerede i årevis har delt rundhåndet av sin enorme visdom og sine fasitsvar til folket. Pål har i årevis gitt svar på ting man ikke engang visste at man lurte på. Alt fra lengden på Lambis toalettpapir, via antall meter taffelsticks i en pose, til egnet koketid på Freias påske-egg og ikke minst Sjaman-sangen og Hold deg hjemme. Med årets forestilling er vi på en måte kommet frem til siste side i dette kapittelet, og svarene skal nå kontrolleres opp mot fasiten som står på siste side. Heldigvis trenger du ikke snu hodet opp/ned for å få det med deg. Pål har nemlig tenkt å presentere den til deg i kjent stil via en mikrofon, slik at du ikke kan unngå å få stilt nysgjerrigheten. Så dersom du lurer på hva som egentlig er løsningen på dagens små og store verdensproblemer, bør du så absolutt få med deg denne forestillingen.

Eksternt arrangør: Stand up Finnmark

Relaterte forestillinger

 • Stand-Up

  Schøyen, Skåber & Cess - Tre elefanter i rommet

  "Tre elefanter i rommet!"

 • Stand-Up

  Tore Sagen gjør standup

 • Stand-Up

  Ekstra

  les mer

  Dora Thorhallsdottir

  Overganger

 • Stand-Up

  Ekstra

  les mer

  Da var det oss

  Nils-Ingar Aadne

 • Stand-Up

  Ørjan Burøe

  Store gutter gråter ikke

 • Stand-Up

  Ekstra

  les mer

  Vrangforestilling

  Dag Sørås