Eva Weel Skram

Komme heim - ein julekonsert

Etter en noe utradisjonell, men vel så koselig juleturné i 2020 , kan vi med glede dele nyheten om at suksessen gjentas i 2021. Eva Weel Skram ser frem til å ta med både egne julelåter og andre nøye utvalgte favoritt er på sin andre juleturné.Publikum over hele landet kan forvente seg en stemningsfull aften med musikalske perler på en snor. Evas egen evne til å tolke andres låter har vært krystallklar for det norske folk siden hennes deltagelse i «Hver gang vi møtes » , der hun skapte egne slagere av andres hit låter som «Evig eies – kun et dårlig rykte» og «Snakke litt» .

Etter at Skram gikk over til morsmålet , har hun turnert landet på kryss og tvers, spilt på de aller fleste av landets kulturhus og klubb - og festivalscener. Hun har også opptrådt på utallige TV - programmer, både med sine egne låter, men også tolkninger av julelåter som Prøysens «Romjulsdrøm» og Joni Mitchells udødelige «The River». Etter hvert som stadig flere julelåter snek seg inn på liverepertoaret i vintermånedene, føltes det stadig mer naturlig å omfavne dette formatet ,sette sammen si tt eget utvalg av jule sanger som betyr mye for Eva selv , og som tydeligvis treffer hennes publikum hvor enn hun spiller. Resultatet er juleturneen « Falle til ro » , som strekker seg fra midten av november til to dager før jul. Velkommen!

Ekstern arrangør: Stageway AS

Relaterte forestillinger

 • Pop

  Ekstra

  les mer Flyttet

  SIE GUBBA 25 år

  Avlyst - flyttet til 12.2.2022

 • Pop

  Ekstra

  les mer

  Stavangerkameratene

 • Pop

  Ekstra

  les mer

  Afzelius Night med gjesteartister

 • Rock|Pop

  Kings of Queen

 • Pop

  Halvdan Sivertsen 70 år

  En hyllest til livet, kjærligheten og saftig nordnorsk humor!

 • Pop

  Woodstock The '69 Experience