Åge, Gunnar og Trondheimsolistene

Åge Aleksandersen, Gunnar Pedersen og Trondheimsolistene spilte sommeren 2019 to konserter i Nidarosdomen under Olavsfest. Begge konsertene ble utsolgt i løpet av få timer og det samme ble en omfattende turné i 2020. Høsten 2021 turnerer de igjen, og de spiller to konserter i Olavshallen.

Adresseavisen skrev den gang følgende om konserten: «Hvem hadde trodd at Levva Livet skulle få en til å gråte», «Musikken presenteres i en naken og sårbar drakt – helt nydelig» «Konserten er på mange måter ikke bare en konsert, det er en opplevelse».

Dette blir en unik konsertopplevelse hvor Åge byr på seg selv og hvor det vises en annerledes side av Norges mest populære artist. Vi får høre de fleste kjente låtene samtidig som vi får høre flere sanger som vanligvis ikke presenteres på konserter. Som Åge selv sier: «Vi stikker innom for å slå av en prat og spille og synge noen låter».

Konserten er støttet av Koteng. Foto: Odd Inge Teige

Eksternt arrangør: Trondheimsolistene/Tekst og Musikk AS v/Steinar Larsen

Relaterte forestillinger

 • Rock|Pop

  Judy Collins & Jonas Fjeld

  Flyttet fra 11.4.2021

 • Rock|Pop

  Kings of Queen

 • Klassisk|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Fargespill Trondheim fyller 10

 • Rock

  Brit Floyd

  World Tour 2021

 • Klassisk|Jul

  Ekstra

  les mer

  Christmas with Nordic Tenors

 • Rock|Pop

  Ekstra

  les mer

  Dark Side of the Wall

  The Nordic Floyd Show