Åge, Gunnar og Trondheimsolistene

Åge Aleksandersen, Gunnar Pedersen og Trondheimsolistene spilte sommeren 2019 to konserter i Nidarosdomen under Olavsfest. Begge konsertene ble utsolgt i løpet av få timer og det samme ble en omfattende turné i 2020. Høsten 2021 turnerer de igjen, og de spiller to konserter i Olavshallen.

Adresseavisen skrev den gang følgende om konserten: «Hvem hadde trodd at Levva Livet skulle få en til å gråte», «Musikken presenteres i en naken og sårbar drakt – helt nydelig» «Konserten er på mange måter ikke bare en konsert, det er en opplevelse».

Dette blir en unik konsertopplevelse hvor Åge byr på seg selv og hvor det vises en annerledes side av Norges mest populære artist. Vi får høre de fleste kjente låtene samtidig som vi får høre flere sanger som vanligvis ikke presenteres på konserter. Som Åge selv sier: «Vi stikker innom for å slå av en prat og spille og synge noen låter».

Konserten er støttet av Koteng.

Eksternt arrangør: Trondheimsolistene/Tekst og Musikk AS v/Steinar Larsen

Relaterte forestillinger

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  Marita Sølberg med Wagner

 • Rock|Pop

  Ekstra

  les mer Flyttet

  Kings of Queen

  Avlyst - flyttet til 17.9.2021

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  Griegaften med Andsnes og Davidsen

  Musikalsk mestermøte

 • Klassisk

  Ekstra

  les mer

  Lise Davidsen med TSO

  Musikalsk mestermøte

 • Rock|Pop

  Judy Collins & Jonas Fjeld

  Winter Stories

 • Rock|Pop

  Kings of Queen