Det beste fra norsk revy 2021

NM i revy - Finaleforestilling

I godt over 30 år har Norsk Revyfestival på Høylandet levert god humor, av folket til folket.

Norsk Revyfestival er Norges morsomste festival med Norges morsomste norgesmesterskap, NM i revy. Nå inviterer de nok en gang med seg noen av landets fremste revyartister til å underholde i Trondheims storstue.

Norgesmesterskapet i revy arrangeres normalt på Høylandet i juli. Finalistene blir invitert til Trondheim og Olavshallen når høstmørket har kommet og vi har behov for en god latter igjen. Men, i 2021 må man tenke nye tanker! På grunn av usikkerhet rundt koronasituasjonen i juli, utsettes selve NM-finalen slik at den går av stabelen live i Olavshallen i november! 20 revynummer fra hele Norge har kommet gjennom nåløyet og all herligheten presenteres i en helaftens forestilling. Vi garanterer en forrykende forestilling med aktører som er jublende glade for å få lov til å stå på scenen igjen etter måneder og år med nedstenging og avlysninger. Digitale forestillinger er vel og bra, men ingen ting slår den euforiske stemningen som et live-publikum skaper!

GRAND FINALE! Siste forestilling lørdag avsluttes med kåring av vinnerne i NM i Revy 2021! Prisene som deles ut er: «Beste tekst», «Beste musikalske nummer», «Beste monolog», «Beste sketsj», «Beste fremføring» og «Årets revynummer»!

Velkommen til en kostelig aften med helsebringende effekt!

Ekstern arrangør: Norsk Revyfestival

Relaterte forestillinger

 • Revy

  Ekstra

  les mer

  Kveli Rånes Bremseth SHOW

  Lenge leve!

 • Revy

  Lånkerevyen reiser kollektivt te By'n

  Flyttet fra 2021