Ulven

Avlyst

Forestillingen er avlyst i april og flyttes - ny dato annonseres etter påske!

Rockeulven, Ulverock, Ulven, Ulven og geitekillingene, Med Grimm og Gru – alle er ulike navn på en forestilling mange har et forhold til.

Hun er brekende tam og alenemor til fem. Hun lengter etter spenning, villskap og rock’n roll. Han er vill, men savner noen å dele livet med. Moren hans stakk av og faren var den “store, stygge ulven”. Med en slik oppvekst hadde han ikke akkurat de beste forutsetningene for gode manerer og sosial intelligens, i hvert fall ikke i en tam og dressert verden. Hun er ei geit, han er en ulv - hvordan går det når de to skapningene møtes og forelsker seg i hverandre? Ulven føler seg forrådt og sviktet fordi geitas killinger stadig kommer imellom dem. Han planlegger derfor å kidnappe og ete dem så han kan få geita for seg selv. Lykkes han med det?

Ulven: Erik Jimenez Hauge, Geita: Marthe Håbrekke, Regissør: Andreas Tønnesland, Koreografer: Linda Johansen, Rebecka Lange, Sarah Kitson

Musikalsk ansvarlig: Christer Aannestad, Kapellmester: Torbjørn Kobberstad

Musikere: Einar Fuglerud, (gitar/banjo), Elvin Venæs (bass/kontrabass), Helge Huldt-Nystrøm (treblås) og Halvard Huldt-Nystrøm (trommer)

Manus: Tyra Tønnesen/Ragnar Olsen, Musikk: Åsmund Flaten

Ekstern arrangør: Musikalfabrikken

Relaterte forestillinger

 • Familie/Barn

  Apa & rockemysteriet

  En morsom familieforestilling

 • Klassisk|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Fargespill Trondheim fyller 10

 • Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Karius og Baktus

 • Teater

  Ekstra

  les mer

  Bjarte Tjøstheim

  Det går betre no