Karius og Baktus

HURRA! KARIUS og BAKTUS kommer endelig på besøk!
Få med deg denne populære forestillingen full av sjarme og humor, og bli med når tanntrollene flytter inn i munnen til Jens. Forestillingen har høstet stor suksess på turné rundt i landet. Forestillingen egner seg for barn fra 3 år og oppover, og er dermed en førstegangs-teateropplevelse for mange barn. Alle har hørt om de morsomme, men rampete smårollingene, derfor kan det være både fascinerende, spennende og skummelt å møte disse tanntrollene på ekte.

Selv om forestillingen ikke er lang i tid, er det en fullverdig teater-oppsetting i 4 akter. Den inneholder både humor, dramatikk, musikk og følelser, og dermed er lengden perfekt for barnepublikummet. Også foreldre og besteforelder gleder seg over de lekne krumspringene til Karius og Baktus, for alle generasjoner har et forhold til boka ble skrevet i 1949 av Thorbjørn Egner.

Få med deg denne populære forestillingen, og bli med når tanntrollene flytter inn i munnen til Jens.

Ekstern arrangør: Talina Production

Produsert etter avtale med Teaterforlaget

Relaterte forestillinger

 • Familie/Barn

  Apa & rockemysteriet

  En morsom familieforestilling

 • Klassisk|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Fargespill Trondheim fyller 10

 • Teater|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Ulven

  Avlyst