Fargespill Trondheim fyller 10

Det blir stor bursdagsfest i Olavshallen når Fargespill Trondheim skal feire sitt tiende år. Med entusiasme og energi går barn og unge fra hele verden på scenen, med musikk og dans fra sine hjemland i møte med den norske kulturarven. Alle som har sett og hørt Fargespill vet at her venter en sprudlende, forrykende og ikke minst gripende opplevelse. Du går ikke uberørt fra denne forestillingen! Fargespill Trondheim er et samarbeid mellom festivalen og Trondheim kommunale kulturskole, og har siden 2012 levert forestillinger som rører og berører publikum i alle aldre. Gjennom musikk, sirkus og dans ser vi hvor åpenbart det er at vi er like, og hvor berikende det er at vi er forskjellige.

Ekstern arrangør: Trondheim kammermusikkfestival

Relaterte forestillinger

 • Familie/Barn

  Apa & rockemysteriet

  En morsom familieforestilling

 • Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Karius og Baktus

 • Klassisk|Rock

  Ekstra

  les mer

  Åge, Gunnar og Trondheimsolistene

 • Teater|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Ulven

  med Musikalfabrikken

 • Klassisk|Jul

  Ekstra

  les mer

  Christmas with Nordic Tenors

 • Klassisk|Show

  Ekstra

  les mer

  Andrew Lloyd Webber Gala