Juleshow 2021

Ikke engang en pandemi kan stoppe hele Norges Øivind Blunck, og med et skikkelig stjernelag i «Juleshow 2021» er det helt nytt show. Det blir en kveld fylt av latter og glede, tårer og gåsehud når Øivind Blunck, Tor Endresen og Reidun Sæther inntar scenen, med selveste Tangent 007 – «Beat for beat»-legenden Trond Nagel-Dahl – på pianokrakken.

Som om ikke dette er magisk nok i seg selv er også tryllekunstner og illusjonist Erling Solland med på laget. Men ikke en gang verdens beste magiker kan trylle fram en billett til «Juleshow 2021» hvis du er for sent ute.

Så løp og kjøp – og god jul alle sammen!

Ekstern arrangør: Aller Media AS

Relaterte forestillinger

 • Jul|Pop

  B-gjengen

  med venners julekonsert

 • Jul|Pop

  Ekstra

  les mer

  Eva Weel Skram

  Komme heim - ein julekonsert

 • Jul|Pop

  Kurt Nilsen julekonsert

  Special guest Christel Alsos

 • Jul

  Ekstra

  les mer

  "No e D.D.E jul igjen!"

 • Jul

  Ekstra

  les mer

  Jul med Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester

 • Klassisk|Jul

  Ekstra

  les mer

  Christmas with Nordic Tenors