Putti Plutti Pott

Julefortellingen om Putti Plutti Pott er en av Norges mest populære førjulsfortellinger.

Du vil igjen få møte Petter, Caroline og Onkel Per, sammen med alle de andre som utgjør dette stemningsfulle stykke, skrevet av Per Asplin. For mange blir det ingen skikkelig julestemning uten sangene og historien om den lille nisseguttens reise med Julenissens trylleskjegg! Historien begynte som bok, og den ble snart spilt inn både på plate og som tv-serie. I 1987 ble historien skrevet om og utvidet til denne musikkdramatiske versjonen.

Det har gjennom årene vært en rekke kjente og flinke skuespillere i de forskjellige rollene, og Per Asplin spilte selv rollen som Onkel Per frem til sin død. Asplin valgte Knut Morten Damm som sin etterfølger, og han gjør en fabelaktig jobb. Best av alt er allikevel at Julenissen hvert eneste år, spilles av selveste Julenissen!

Ekstern arrangør: Troll Production AS

Relaterte forestillinger

 • Klassisk|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Familiekonsert: Den magiske 7. symfonien

  Trondheim Symfoniorkester & Opera

 • Jul|Pop

  B-gjengen

  med venners julekonsert

 • Teater|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Ulven

  med Musikalfabrikken

 • Jul

  Ekstra

  les mer

  Juleshow 2021

  med Øivind Blunck, Tor Endresen og Reidun Sæther

 • Show|Jul

  Ekstra

  les mer

  Are og Odin: Full åpning!

  Juleshow for folk og fe

 • Jul|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Julestemning

  En førjulsforestilling for hele familien