Norsk Revyfestival 2021

Tre-dagers humorfestival!

Kjøp billett

Norsk Revyfestival er Norges morsomste festival med Norges morsomste norgesmesterskap - NM i revy. Nå inviterer vi nok en gang til lattergaranti i Trondheims storstue, men nå med en tredagers festival hvor hele Olavshallen skal taes i bruk!

Kjøp billetter og festivalpass her

Norsk Revyfestival 2021 er Norges lengste festival! Den startet på Høylandet i juli, reiser Revy-Norge rundt i løpet av høsten og første helg i november står 20 finalister klare til å konkurrere om gjeve NM-priser i Olavshallen.

Vi garanterer en energifylt forestilling med aktører som er jublende glade for å få lov til å stå på scenen igjen etter måneder med nedstengning og avlysninger, akkurat i det høstmørket har kommet og vi har ekstra behov for samvær og en god latter igjen.

Norgesmester i Revy
Hvis du ønsker å få med deg hvem som vinner NM i Revy, må du kjøpe billett til siste forestilling lørdag 6.november kl. 20.00. Da vil årets jury dele ut prisene.

FESTIVALPROGRAM

I tillegg til finaleforestillingen rykker Norsk Revyfestival inn i hele Olavshallen. Vi fyller hele huset med festivalstemning og starter allerede torsdag kveld med en frisk debatt! Det blir bl.a. revykurs, revyviser, Førsprell, pubcrawl og studentrevy.

Se hele programmet her: https://norskrevyfestival.no/norsk-revyfestival-i-olavshallen/

Festivalpasset gir deg tilgang til Studentkavalkaden 2020/2021, Førsprell, finaleforestilling 4 og revyfesten.
Man kan også kjøpe enkeltbilletter til de fleste arrangement.

Velkommen til en helg med latter, glede og galskap!

FØRSPRELL

«Førsprell» gir alltid fullt hus og stormende jubel under Norsk Revyfestival.
Nå er endelig «Førsprell» i Trondheim, og det er som vanlig Ole Bergesen m/venner som byr på etterlengtet gjensyn med gode, gamle revyslagere!

FESTIVALPASS - Totalpris 1055,-
Festivalpasset gir deg tilgang til:
Studentrevykavalkaden (fredag)
Førsprell
Nachspiel og allsang med Andreas Gregersen
4. finaleforestilling
Revyfest (Revyfesten foregår i Lille sal, der finalister og stab feirer seg selv sammen med andre revyentusiaster).
FINALEFORESTILLINGENE!
Tradisjon tro spilles finaleforestillingene her i Olavshallen - to på fredag og to på lørdag.

Hvis du ønsker å få med deg hvem som vinner NM i Revy, må du kjøpe billett til siste forestilling lørdag 6.november kl. 20.00. Da vil årets jury dele ut prisene.


NACHSPIEL OG ALLSANG

Andreas Gregersen synger revyviser!
Her vil du glede deg over hans egne underfundige revyviser og forhåpentligvis synge med av full hals når han inviterer til allsang med gode, gamle revyslagere.

STUDENTKAVALKADEN 2020/2021

Studentkavalkaden er en vennskapelig konkurranse mellom de opptil 20 ulike linjeforenings-revyene, tilknyttet studentmiljøet til NTNU i Trondheim. 2019 var den spede start, 2020 skulle vi bli bedre. Vel... Nå gjør vi som OL og EM: vi samler det beste, fra de to verste årene man kan ha holdt på med revy ,og lager fest i Lille sal! Med oss på laget har vi Gløshaugen Revy- og teaterlag!

Relaterte forestillinger

 • Revy

  Ekstra

  les mer

  Kveli Rånes Bremseth SHOW

  Lenge leve!

 • Revy

  Lånkerevyen reiser kollektivt te By'n

  Flyttet fra 2021