Terje Tysland - A til Å

lør. 29.04
Kl. 19:30
Terje Tysland 2022

Billettpris

  • Voksen 695,-

Terje Tysland sitter på en låtkatalog som er elsket i Norge og flere av hans klassiske tekster og melodier blir å høre i Olavshallen. Terje fra A til Å blir akkurat det, sanger fra alle 16 soloalbum igjennom hele karrieren.

Velkommen til feiring av en stor artist, ja rett og slett fra A til Å.

Terje Tysland, en av trønderrockens grunnleggere fylte 70 år 14. april 2021. Dette var en stor begivenhet i Norsk kulturliv og skulle behørig feires i Trondheim Spektrum. P.g.a. Covid-19 vet vi hvordan dette gikk! Derfor trør vi til med konsert i Olavshallen 4. mars 2022. Da blir det Terje fra A til Å.

Terje sin karriere startet for 51 år siden i legendariske Prudence fra Namsos, et band som hadde enorm suksess tidlig på 70-tallet. Senere har det blitt 16 soloalbum og utallige samlealbum, både med Prudence og med Terje Tysland og hans backingband.

Terje Tysland sitter på en låtkatalog som er elsket i Norge og flere av hans klassiske tekster og melodier blir å høre i Olavshallen. Terje fra A til Å blir akkurat det, sanger fra alle 16 soloalbum igjennom hele karrieren.

Velkommen til feiring av en stor artist, ja rett og slett fra A til Å.

Ekstern arrangør UT! events

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement