Desemberstemninger

Ole Edvard Antonsen med Knut Marius Djupvik og Stine Hole Ulla

Velkommen til Desemberstemninger med Ole Edvard sitt eminente trompetspill og hans fantastiske gjestevokalister Knut Marius Djupvik og Stine Hole Ulla! Høydepunktene vil stå i kø når Ole Edvard Antonsen entrer en scene. Trioen balanserer flere sjangre med sin brede musikalske bakgrunn, og dette resulterer alltid i et flott musikalsk samarbeid og en rekke spennende arrangementer.

Konserten byr på et allsidig repertoar med alt fra kjente og kjære julesanger til nye og spennende låter og arrangementer som til sammen er med å skape den gode stemningen i førjulstiden. Ole Edvard Antonsen's førjulsturné ”Desemberstemninger” har blitt en hyggelig tradisjon rundt om i Norges land.

Medvirkende på årets «Desemberstemninger»: Ole Edvard Antonsen, en av verdens fremste trompetsolister. Knut Marius Djupvik, vinneren av fjorårets Stjernekamp og Stine Hole-Ulla, med sin klokkeklare stemme trollbandt hun alle da hun ble den første kvinnelige vinneren av Norske Talenter.

Bandet består av: Trond Akerø-Kleven - keyboards, Tom Erik Antonsen- bass, Per Hillestad - trommer/perkusjon, Eilif Stene - lydansvarlig

Ekstern arrangør: Atempo AS

Relaterte forestillinger

 • Jul|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Putti Plutti Pott

 • Jul|Pop

  B-gjengen

  med venners julekonsert

 • Jul

  Ekstra

  les mer

  Juleshow 2021

  med Øivind Blunck, Tor Endresen og Reidun Sæther

 • Show|Jul

  Ekstra

  les mer

  Are og Odin: Full åpning!

  Juleshow for folk og fe

 • Klassisk|Jul

  Ekstra

  les mer

  Love Actually

  Med Trondheim Symfoniorkester & Opera

 • Jul|Familie/Barn

  Ekstra

  les mer

  Julestemning

  En førjulsforestilling for hele familien